High Restitution som forudsætning for High Performance

Speciallæge og iværksætter, Kreakassen, Imran Rashid
Imran Rashid
seed-stage

Tidspunkt: 15. Marts 2021 kl. 11.00 - 11.50

De fleste iværksættere aner ikke, hvordan man er nødt både til at kunne geare op og ned som forudsætning for at kunne levere, når der skal leveres.

Hør Imran Rashid fortælle hvordan optimal restitution er vejen til perfektion. Det vigtigste for en iværksætters succes i det lange løb er at få udviklet rum, rammer og ritualer for at kunne performe optimalt.

Hvis du ikke bevidst skaber procedurer i den måde, du driver din virksomhed på, så vil brain drainet i forhold til mængden af beslutninger, du skal tage stilling til, lige fra kaffefilterindkøb til SoMe-strategi, have store konsekvenser.

I foredraget giver Imran ud fra hjernens opbygning nogle simple, tydelige og relevante bud på en struktur, som du kan udvikle for dig selv og dermed få mere kontrol over forbruget af mentale ressourcer og øjnene op for, hvordan du restituerer mest effektivt.

Om Imran Rashid

Speciallæge og iværksætter, Kreakassen

Iværksætterlægen Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin og stod i 2015 bag Skandinaviens første videolæge-platform Videodoktor. Den solgte han til Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet, hvor han i 3 år som innovationschef udviklede privathospitalets digitale strategi i Danmark.

Ved at kombinere sin lægefaglige viden med teknologisk forståelse har han skrevet to bestsellere om teknologiens påvirkning af mennesker, SLUK (2017) og Offline (2019, sammen med marketingseksperten Søren Kenner).

Imran Rashid er landets førende ekspert i Digital Sundhed og rådgiver ministerier, private og offentlige institutioner via sin konsulentvirksomhed Sund Digital. Sammen med sin hustru Naomi Gelman driver han desuden abonnementsvirksomheden Kreakassen.dk, der bl.a. er kendt fra Løvens Hule i 2018.