De 5 elementer for succes på Facebook og Instagram

Stiftere, The Marketing Guy, Patrick Wolffgang & Nick Traulsen
TheMarketingGuy
seed-stage

Tidspunkt: 15. Marts 2022 kl. 11.00 - 11.50

Hvad er hemmeligheden bag succes på de sociale medier? Det får du svar på i dette foredrag.

The Marketing Guy ruster dig til at opnå bedre resultater på de sociale medier med “S.A.L.E.S.-modellen” - en analysemodel der kigger på 5 centrale elementer, du skal fokusere på i din SoMe-marketing.

I løbet af foredraget skal du selv vurdere din virksomhed ud fra TMG’s vejledning, og bagefter har du en MEGET bedre idé om hvad du skal gå i gang med NU for at opnå bedre resultater på Facebook og Instagram. Du lærer hvordan du udnytter dine styrker, hvordan du arbejder med dine svagheder, og hvordan du skaber resultater, ved at fokusere på data i stedet for mavefornemmelser.

Efter foredraget kan du få et opfølgende kig på dit resultat og dine muligheder. Det er bare om at prikke TMG-gutterne på skulderen, og spørge løs!

Om Patrick Wolffgang & Nick Traulsen

Stiftere, The Marketing Guy

Patrick Wolffgang & Nick Traulsen står bag The Marketing Guy, som er et Facebookbureau med base i hjertet af København. På kun 6 år har det unge team blandt andet hjulpet SOUNDBOKS, Happy Helper, Rec Watches, Shaping New Tomorrow (og mange flere) med for alvor at skyde væksten i gang på de sociale medier samt etablere Facebook og Instagram som de primære salgskanaler.
Bureauet fokuserer kun på Facebook (herunder Instagram og Messenger), fordi de hellere vil være specialister på ét felt end at være generalister, der kan lidt af det hele. I dag har de arbejdet sig op til at blive landets førende Facebooknørder.
Prøv at sætte din annoncekonto og et Excelark foran dem... så skal du se julelys i øjnene og savl i mundvigen!